Verzend- en retourinformatie

Mits op voorraad, versturen wij de artikelen die u op werkdagen voor 16.00 uur bestelt, dezelfde dag nog. U heeft uw bestelling veelal de volgende werkdag in huis. Voor België geldt veelal een extra werkdag. De genoemde levertijden zijn indicatief. Mocht een artikel onverhoopt niet voorradig zijn, dan laten wij u dat weten per e-mail en bedraagt de levertijd 3 tot 5 werkdagen. Wij versturen uw pakket met Packs.

 

Verzendkosten

Voor Nederland bedragen de verzendkosten vanaf € 5,95 excl. btw per bestelling. Voor België bedragen de verzendkosten vanaf € 9,95 per bestelling. Bestelt u voor meer dan 150 euro exclusief btw? Dan betaalt u geen verzendkosten! Is er niemand aanwezig op het afleveradres tijdens de bezorging? Dan bezorgt de chauffeur het pakket bij de buren (particuliere bestellingen) of volgt er een tweede afleverpoging op de volgende werkdag (bij zakelijke bestellingen).

 

Uw bestelling retourneren of herroepen

Als consument kunt u tot 14 dagen na ontvangst de gehele bestelling zonder opgave van reden annuleren. Retourkosten zijn altijd voor eigen rekening. Wilt u de bestelling annuleren en de bestelling retourneren? Gebruik hiervoor het onderstaande Modelformulier voor herroeping. Het formulier kunt u mailen naar [email protected]

Het retouradres is:
Van Dijken Pro
t.a.v. Kitspuiten.nl retouren
Meerweg 3
9482 TE Tynaarlo

Nadat u het Modelformulier voor herroeping heeft gemaild, heeft u als consument vervolgens 14 dagen de tijd om uw bestelling te retourneren. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, komen de kosten van terugzending voor uw rekening.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren, het modelformulier voor herroeping en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Kitspuiten.nl geretourneerd moeten worden. Wij zullen vervolgens het orderbedrag binnen 14 dagen na de retourmelding terugstorten.

 

Modelformulier voor herroeping

(alleen invullen indien u de overeenkomst wilt herroepen)

  • Aan: [ naam ondernemer]

[ geografisch adres ondernemer]

[ faxnummer ondernemer, indien beschikbaar]

[ e-mailadres of elektronisch adres van ondernemer] 

  • Ik/Wij* deel/delen* u hierbij mede, dat ik/wij* onze overeenkomst betreffende

de verkoop van de volgende producten: [aanduiding product]*

de levering van de volgende digitale inhoud: [aanduiding digitale inhoud]*

de verrichting van de volgende dienst: [aanduiding dienst]*,

herroept/herroepen*

  • Besteld op*/ontvangen op* [datum bestelling bij diensten of ontvangst bij producten]  
  • [Naam consumenten(en)]
  • [Adres consument(en)]
  • [Handtekening consument(en)] (alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend)

* Doorhalen wat niet van toepassing is of invullen wat van toepassing is.

 

Verzendkosten bij retouren

Bij bestellingen boven de € 150,- betaalt u geen verzendkosten. Hoe zit het met de verzendkosten als u een product retourneert? Stel dat u van een bestelling plaatst van bijvoorbeeld €153,- en een kitpistool terugstuurt met een waarde van 10 euro. Dan is uw werkelijke bestelling 143 euro. U bent daarover verzendkosten verschuldigd.

Wij brengen de verzendkosten in rekening op de creditfactuur als u besluit om een gedeelte van uw bestelling te retourneren. In het bovengenoemde voorbeeld van € 153,- euro die u uiteindelijk heeft besteld, komen er nog verzendkosten bij. Wij storten het verschil vervolgens binnen enkele werkdagen terug op de betaalrekening waarmee u online heeft betaald.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »