Fugenmeister Voegensnijder - Delta Joint Cutter

Artikelnummer: DF-2004

Voegen snijder
Is een nieuw ontwikkeld en door TÜV goedgekeurd tweesnijdend gereedschap voor het grondig verwijderen van flexibele afdichtmiddelen zoals siliconen, acryl of afdichtingslijm van verbindings-bewegings en uitzettingsvoegen.

Het wordt gebruikt om deze afdichtingsvoegen vanuit een hoek van ca. 90 °. De voegensnijder wordt gebruikt op harde oppervlakken zoals keramiek, marmer, graniet en tegels, d.w.z. materialen die het binnendringen van de snijkanten van het mes verhinderen.

Productinformatie
De voegen snijder met zijn twee, op ong. 90 ° verbonden messen, maken het mogelijk om siliconen voegen optimaal en grondig te verwijderen. De bladen worden volledig tegen het stevige zij materiaal (bijv. Tegels) gelegd. Nu wordt de kit verbinding met een voorwaartse beweging uitgesneden.

De voegen snijder moet in een hoek van ca. 45 °. Snelle of ongecontroleerde bewegingen (slipgevaar) bij het uitsnijden van de kit moeten om veiligheidsredenen worden vermeden. De messen zijn symmetrisch in het gereedschap geklemd en kunnen worden hergebruikt door ze om hun eigen as te draaien.

Disclaimer
De voegen snijder kan niet worden gebruikt voor andere materialen zoals alle soorten plastic (bijv. Ramen en deuren), in het bijzonder acryl douchebakken, acryl baden of houten producten.

Hoe zachter het materiaal, hoe meer de messen door de bestaande geometrie van de voegen snijder in het materiaal doordringen en een voorwaartse beweging is daarom niet meer mogelijk. Als het snijproces toch wordt voortgezet, zal dit leiden tot schade aan de materialen.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »